YES

ENGASJER DEG


Bli medlem eller støtt oss med penger. Det er mange måter å engasjere seg i YES på


YES medlemmenes engasjement er vår viktigste ressurs.


Yield Eiendom Services AS skal vokse og få mange nye medlemmer. Fyll ut informasjonen for de du har vervet i kontakt skjemaet.


Verv et medlem i dag og gi flere muligheten til å hjelpe andre. Ellers vis din støtte ved å gi et enkeltbeløp eller bli en fastgiver.

LEVERING

WORLD WIDE

Se alle forhold


RETUR POLICY

For en jevn butikk

24 /7

SUPPORT

Vi bryr oss for deg

 
 

DIN SYMBOLSKE GAVE GJØR VERDEN LITT BEDRE.


Ved å kjøpe en symbolsk gave kjøper du en gave som er med på å forandre verden. Noen har behov for tolk, så ordner vi dette. Så en symbolsk gave er perfekt gave til noen som har alt – og samtidig hjelper noen i det meste, blant annet de som mangle språk for å kommunisere. Felles for alle gavene er at de gjør verden litt bedre. Gaven din er en symbolsk gave og den vil bli brukt på YES-Tolketjenester arbeid i Norge.


Å gi bort den symbolske gaven, d.v.s. gi en stemme er en måte å vise at du støtter YES-Tolketjenester og den måten vi driver vårt arbeid på. Din gave er et viktig bidrag til langsiktig utvikling og et bedre liv for folk i Norge. YES-Tolketjenester forbeholder seg retten til å bruke støtten der behovet er størst.


For oss er det en selvfølge å kunne stemme ved kommuniseres flytende og si hva vi mener. I store deler av Norge er folk redde for å heve stemmen og tale sin sak. Telephones tolk er 350,- per timer. Fremmøtes tolk er 550,- per timer og reise timer er i tillegger. Konsulenttjeneste er 750,- per timer i henhold til administrative oppdrag.


Tusen takk for at du gir et bidrag til vårt arbeid ved å kjøpe symbolske gaver!