YES

RENHOLD & VASKERI

EFFEKTIVT OG MILJØRVENNLIG

HOVEDRENGJØRNG


En hovedrengjøring omfatter normalt vask av vegger og tak, innvendig vinduspuss med karmvask, dør og karmvask, vask av lysarmatur, radiatorer, vasker og kummer, samt vask og støvsuging av gulv. I tillegg utfører vi også støvtørking av bilder, og pussing av glass i dører og vegger. Metode tilpasses hver kunde for å sikre riktig behandling av overflatene.


Les mer

VEDLIKEHOLD


YES Renhold leverer alt av renholdstjenester for fellesarealer og utearealer. Fasaderenholdere omfatter som vasker trapper og fellesarealer i borettslag, kontor og næringsbygg. Glass og vinduer i inngangspartier, og speil i heisdører, skal fremstå rene og imøtekommende, på lik linje med at gulv og vegger i fellesarealene skal være uten skitt og flekker.


Les mer

VASKERITJENESTER


YES Renhold vil tilbyr vaskeritjenester. Vår vaskeritjenestersavtale sikrer din bedrift automatisk leie av flatt tøy og betjeningstøy etter behov, eller ved avtalte intervaller. Sammen går vi gjennom din bedrifts behov for innlevere riktig mengde rent arbeidstøy, og blir enige om hvor ofte dere leie av flatt tøy og betjeningstøy. Vi sørger deretter for at vaskeritjenester blir utført etter avtale.


Les mer

RENHOLD OG VASKERI FRA YES


Våre renholdskonsepter er nøye utviklet for å tilby våre kunder behovsbaserte tjenester så vi sammen sparer tid, penger.

  1. Vi tilbyr flere metoder og verktøy.
  2. Unike renholds konsepter og bærekraftife løsninger.
  3. Lokal kontakt og fast stab av opplærte servicemedarbeidere.
  4. Individuelle renholdsløsninger med behovstilpasset leveranse.

YES RENHOLD


YES Renhold har vi kunnskap, kompetanse og geografisk dekning til å tilby våre tjenester – til private og bedrifter. Våre renholdskonsepter er nøye utviklet for å tilby våre kunder behovsbaserte tjenester så vi sammen sparer tid og penger.


KOMPETANSE OG SYSTEMER.

YES Renhold setter vi stor ære i å tilby det beste renholdet slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Vi leverer i tillegg en rekke andre tjenester som gjør det enkelt for deg som kunde. Les mer om våre andre tjenester og ta kontakt oss.

VASKERITJENESTER


Arbeidsklær som kan være forurenset av helsefarlig meteriale, kan føre til sykdom, smitte eller speredning. Afbeidsklærne skal tas av når arbeidsdagen er slutt, og deretter rengjøres. Ved behov skal klærne også desinfiseres før de tas i bruk igjen.


Arbeidstøy skal kunne vaskes på minimun 85 grader C i 10 minutter for godkjent termisk desinfeksjon, eller følge Bransestandardens øvrige bestemmelser for termisk desinfeksjon. Vi kunne dokumentere vask og leveranser iht. forskrift om smittevern i helse og omsorgstjenesten. Vi vil redegjøre for eksisterende rutiner som dokumenterer at krav er oppfylt.

HVA FOLK SIER


Vi er alltid i samsvar med gjeldene bestemmelser og sørger for å skape et godt og stabilt arbeidsforhold.

Renhold skal være en god forretning – selv for din virksomhet.


- Hilsen fra oss / YES -

https://yield-eiendom-services.no/kontakt/engasjer-deg